Tribute to Anwar Ibrahim;Kezaliman Akan Allah SWT Hancurkan!

Setiausaha Agung Parti KEADILAN Rakyat Dato’ Saifuddin Nasution

Sabtu 6 Jamadilawal 1435 / 8 Mac 2014
Written by Wilhelmina

FortunaMedia.com |Tribute to Anwar Ibrahim;Kezaliman Akan Allah SWT Hancurkan!

Dari maklumat yang di perolehi kemungkinan besar Setiausaha Agung KEADILAN Dato’ Saifuddin Nasution akan di pilih menjadi calon KEADILAN/PR DUN N25 Kajang ganti DSAI.
demikian laporan blogger “omakkau.blogspot.com”

Jika ini menjadi kenyataan maka sudah pasti membawa khabar buruk mimpi ngeri amat paling kepada UMNO/BN.

Sementara itu Anda sebagai rakyat Malaysia perlu mengetahui sebuah plot perancangan untuk menghancurkan karier politik DS Anwar Ibrahim sedari dulu yang dibelakang tabirnya adalah Maestro The Godfather dan kuncu-kuncunya yang tidak ingin Malaysia dan rakyatnya hidup harmony dan aman damai

Kerana jika Malaysia aman damai maka “mereka” tidak bisa mengorek harta kekayaan negara untuk kepentingan kroni-juak juak mereka

Maka diwujudkan pelbagai plot konflik politik antara sesama rakyat Malaysia bermula sekecil soal bahasa,agama,rasis perkauman,kominis hingga kini kes liwat diperbesarkan  kembali.

Ketiga-tiga (3) HAKIM MAHKAMAH RAYUAN diatas adalah pelakon-pelakon wayang yang diterajui oleh  dalang lebih kejam yaitu  Maestro The Godfather dibalik tabir persembahan.

Allah azzawajalla Maha Adil dan Bijaksana  biasanya jenayah fitnah-kezaliman sesama manusia ,pembunuhan jiwa-jiwa kaum Muslim akan Allah Ta’ala balas dan timpakan azab balasan diduni ini juga semasa pelakunya masih hidup lagi .Jika pelaku fitnah-kezaliman itu tidak minta maaf kepada manusia yang dizalimi

Samada secara kebetulan atau memang azab Allah SWT yang menimpa mereka-mereka ini yang pernah  terlibat dalam kasus liwat untuk menghancurkan karier politik DS Anwar Ibrahim

Renungilah kisah  kisah AG-Mokhtar Abdullah dulu?  Bagaimana otak beliau tidal boleh di tutup selepas pembedahan…begitu juga DR Ristina Majid?  Meninggal di Indonesia selepas jatuh dari katil…Bagaimana Hakim Agustine Paul? Semua mereka juga menderita dan menemui ajal secara hina !
Mereka-mereka  adalah antara perancang utama. Kita tunggu sang  Maestro The Godfather yang zalim juga akan mati terhina disisi manusia apatah lagi disisi Allah Ta’ala.Aamiin.!

Inilah buah hasil Sistem Demokrasi yang  tertolak kerana ia merupakan satu sistem yang bukannya datang dari Islam. Menggubal undang-undang melalui suara majoriti juga merupakan suatu yang tidak pernah diajar oleh Rasulullah di dalam agama Islam. Sebaliknya, Rasulullah SAW telah menyatakan dengan jelas di dalam banyak Hadis bahawa pemerintahan selepas baginda ialah Khilafah, di mana umat Islam akan dipimpin oleh para Khalifah selaku ketua Negara. Firman Allah,

“Dan tidaklah patut bagi lelaki yang beriman dan tidak (pula) bagi perempuan yang beriman, apabila Allah dan RasulNya telah menetapkan suatu ketetapan, akan ada bagi mereka pilihan (yang lain) tentang urusan mereka” [Terj;alQuran surah al-Ahzab (33):36].

Walaupun ayat-ayat  di atas amat tegas memerintahkan penerapan hukum Islam , ironinya pemerintah Muslim saat ini tetap sahaja memberikan pelbagai alasan untuk tidak menerapkan Islam seperti menyatakan hukum Allah mesti disesuaikan dengan realiti, masyarakat kita adalah majmuk, kena ambil kira pandangan minoriti dan macam-macam alasan lagi.

Alasan ini sering diutarakan oleh penganut demokrasi. Malah di kalangan gerakan Islam sendiri pun ramai yang memberikan pelbagai alasan untuk tidak menerapkan hukumNya.

Alangkah beraninya mereka menghujah Allah Ta’ala dalam hal ini!

Inilah di antara kejayaan besar demokrasi, di mana sistem kufur ini telah berjaya memalingkan orang-orang Islam yang bergelumang dengannya daripada berhukum dengan hukum Allah. Walhal Allah SWT berfirman,


“Dan hendaknya engkau menghukumi di antara mereka dengan apa yang Allah turunkan. Dan janganlah sekali-kali engkau mengikuti hawa nafsu mereka. Hati-hatilah engkau terhadap mereka, kerana mereka ingin menyesatkanmu dari sebahagian yang telah diturunkan oleh Allah kepadamu”
[Terj;AlQuran surah al-Maidah (5):49][i]

Wallahua’alam,

Sumber;
[i] sautun-nahdhah.com/pelbagai sumber

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s