Episode Berdarah Pencerobohan Tanduo-Lahad Datu Sabah-[Part-12]; Alahaaiii! Datuk Seri Raden Zahid Hamidi .Ini Kalilah Bahh!!!

Kuala lumpur 7Mac-2013 Time 3.15am

Written by Wilhelmina.

Sewaktu blogwalking di blog-blog sahabat saya..kalau2 ada berita atau info baru tentang pencerobohan Lahad Datu Sabah- Lalu saya ternampak di blog http://manjongmari.blogspot.com/-
Berita Menteri Pertahanan Malaysia Datuk Seri Raden Zahid Hamidi .tunjuk dan tayang gambaq kat atas tu !!!.

(.ehhhh mana plak datang gelar Raden tu?..OK saya terjumpa di blog pro UMNO. blogger tsb  mendakwa Zahid Hamidi ada susur galur  (beliau berketurunan yang ada kaitan dengan Ahlulbait dari Kesultanan Jogjakarta-JawaTengah Indonesia)..

…Lantak pi kat dia lah nak dakwa keturunan siapa atau dari mana pun !



Cuma yang aku nak habaq nie !Bila tengok gambaq tu macam ada misteri plak.!

.Pertama kenapa gambaq tu blurr betoi?

 Kedua ..kejadian ni baru beberapa hari..takkan ATM

Photographer ambik gambaq macam budak SPM baru

ambik kursus Fotographi jer-kabur dan kamera macam kodak lama jer!

 Ketiga ..Sabah musim panas bukan musim hujan kini..takkan kubor dah berlumpur macam kubor korban banjir di Filipina jer.


Akhirnya saya search di image google..yang terjumpa yang dibawah  ini :Namun  tak sepadan nampaknya !

1000 jiwa para Syuhada’ Tausug yang mempertahankan diri dan keluarga mereka dari serangan Amerika Syarikat di Bud Dahu’.

Ashabul Kahfi ditidurkan dan bangkit semula dengan izin Allah setelah beberapa ratus tahun, namun Syuhada’ Tausug ini ditidurkan buat selama-lamanya sehinggalah hari KEBANGKITAN.

Search punya search…akhirnya terjumpa di FB yang ni :




ARE THESE REALLY TAUSUGS? ~Admin Imran

Betulkah Askar Gerombolan tu pakai Complete Uniform Combat sebegini ?


Alahai Datuk Seri Raden….Janganlah nak perbodoh2kan rakyat Malaysia lagi!


Ahlulbait  Kesultanan Jogjakarta-JawaTengah Indonesia-Sesekali bukan keturunan Pembohong-Malah disanjung dan dihormati rakyat marhaen Nusantara.
Tidakkah Datuk membaca kisah sewaktu hari kemangkatan Sultan Hamengkubowono lX – Awan berarak beriringan dilangit melindungi jenazah Sultan dibawa ke pembaringannya yang abadi.Wallahua’lam.


Mayat seorang gerombolan yang terbunuh di Semporna
Anda perhatikan…mana ada Uniform Combat Complit.!

TAG : Datuk Seri Raden Zahid Hamidi.Lahad Datu Sabah,Syuhada’ Tausug,Sultan Hamengkubowono lX ,UMNO-BN.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s