Skandal IC kepada PATI Burma di stadium Cheras,K.Lumpur?

Belum reda ‘ panas hati’ kita atas pendedahan dengan bukti sahih..Pengkhianatan UMNO/BN
Parlimen Langkawi dahulunya sebahagian Parlimen Jerlun telah berpecah menjadikan di langkawi Perlimen Langkawi yang mempunyai 2 DUN iaitu DUN Kuah dan Dun Air Hangat.-Dan menjadikan pendatang Burma sebagai Warganegara Malaysia dan mengundi untuk UMNO/BN-
Anda baca selengkapnya disini :

 ***Sumber Berita Dari: http://mediaperak.net/2012/10/28/pulau-burma-milik-malaysia-1/

Kini muncul pula isu yang paling membahayakan negara dan rakyat Malaysia bukan saja kepada penyokong dan ahli Pakatan Rakyat khususnya.tetapi sangat membimbangkan .hingga ke-generasi mendatang

Skandal IC kepada PATI Burma di stadium Cheras?

Tiba-tiba kita dikejutkan pendedahan -operasi 24jam..mendaftar PATI dari negara BURMA yang mempunyai kad UNCHR    atau tanpa apa2 dokumen..
Yang jadi tanda -tanya kiata sebagai rakyat Malaysia ??? Kenapa pihak berkenaan begitu tergesa-gesa atau begitu terdesak sekali disaat kita sudah hampir menjelang PRUmum ini..
 Mendaftarkan PATI atau projek memberi IC? menurut penama bernama Muhammad Bin Kamarulaziziz, mereka membuka operasi selama 24 jam mendaftar PATI iaitu pelarian UNHCR yang meragukan..

Kedapatan PATI yang bukan dari UNHCR iaitu Burma yang datang secara haram,Kemudian di beri kad UNHCR dan apa proses seterusnya? adakah mereka di beri IC seperti Burma2 yang dah dapat IC?

Adakah Anda  percaya 100% aktiviti ini BERSIH dari sebarang aktiviti yang meragukan? apa kata letak 20 orang PR sebagai pemerhati? ada berani?Program habis pada 9 Hb nih.. So masih ada masa untuk pemimpin2 PR hantar wakil untuk memantau sebarang aktiviti mereka !!!

So.kita mintak pihak yang bekenaan di Pakatan Rakyat untuk melakukan pemekrisaan segera.!

Jangan nantik ada rakyat Malaysia yang sudah muak dengan pengkhianatan UMNO/BN ini..bertindak melulu dan ganas seperti pernah berlaku pada negara Uganda sewaktu Jeneral Idi Amin -(1970)mengarahkan unit tentera dan komando nya serta memberi arahan “Bahwa semua warga asing /pendatang bukan warga bumiputera Uganda diberi tempoh enam(6) bulan untuk segera meninggalkan negara Uganda-Jika tidak keluar ‘mereka’ akan dibunuh segera.
Diantara mangsa pengusiran ini adalah keluarga pejuang feminisme ‘kontroversi” Irshad Manji yang terpaksa berhijrah ke negara Kanada melalui ihsan Negara-negara Komanwell.

SUMBER BERITA :

King Of Goblok @blogspot.com.

Editor by Wilhelmina.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s