Pengerusi SPAD (Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat) Syed Hamid Albar/ pegawai/ pegarah nya bagai Lintah Darat terutamanya NORHASLINDA MOHD ISHAK- Ketua Wilayah Tengah SPAD.


Foto ; blogger Azmi.

Sebentar tadi sekitar jam.10pm -waktu blogwalking dibeberapa blog pro PR/BN -Untuk baca info-berita2 hangat yang tidak akan keluar di akhbar2 media perdana.

Aku tercegat sebentar di blog http://uncleseekers-v2.blogspot.com yang sejak beliau hangat dengan isu Raja hingga membawa kakinya kepenjara-

 Saya seolah-olah ketagih pulak nak baca entri beliau-apalagi saya memang follow blog nya-tentunya bila ada artikel baru yang beliau tulis ‘segera’ akan muncul di ” Reading list ” blog aku…tak payah nak merayau-rayau atau meraban-raban nak cari entri baru -Tuan Syed Abdullah Alattas..hehehhhee..sekali-sekali panggil tuan takpa ya bro..!

Ok,bro..seronok pulak tiru stail Uncle Seekers ni..!Tajuk entri yang menarik perhatian ku itu adalah ;

Siapa Dalang Norhaslinda Mohd Ishak?..Amende citer ni..setelah saya baca rupanya tentang masalah besar yang dihadapai blogger bro Azmi=http://aku-tak-peduli.blogspot.com ;

http://4.bp.blogspot.com/--_ervVKPBYI/UH1JYrS43LI/AAAAAAAAA8U/MryLPkt924k/s1600/Apakah+buku+terbaru+Pak+Habib+diharamkan++-+YouTube+-+Mozilla+Firefox.jpg
KDN..mari kalu..susah arrrr.

Saya bukannya kenal sangat bro Azmi ni..cuma sewaktu  Syed Hussien Al Attas
ayahanda Syed Abdullah AlAttas[uncle-seekers] nak adakan acara pertemuan semua blogger Malaysia di-villa -kediaman beliau di Janda Baik – Pahang. tanpa mengira pandangan politik mereka-bro Azmi dilantik sebagai mengurus/mendaftar para peserta acara pertemuan tersebut.
Saya ada antar resume pd bro Azmi-namun tak terpilih -mungkin belum ada rezeki..hehehee..lain kali kot ! harap2 ler=)

Yang paling malangnya blogger pro BN hanya 3/orang yang datang -dibanding blogger pro Pakatan Rakyat seramai 50.orang lebih…nampak sangat blogger pro-BN-hanya berani bertempik-berdebat-berdiskusi dialam maya..dialam nyata bagaikan kucing dibawakan lidi,

So,bro,!apa yang dialami bro Azmi tersebut mari kita share.[ baca disini; http://aku-tak-peduli.blogspot.com/2012/10/syed-hamid-albarspaddan-pengarahnya.html]

.sebab sebagai blogger atas nama rakyat Malaysia – kita sudah muak dan jelik dengan perangai-pemegang amanah suatu Jabatan Kerajaan -yang diterajui menteri atau pemimpin dari UMNO/BN ni..kadang2 nama jer yang bertukar nama atau tugas2nya-seperti kes diatas- dulu JPJ kini SPAD-…2×5 jer watak2 mereka-bagaikan lintah darat

Sumber info;

[1] http://uncleseekers-v2.blogspot.com/2012/10/siapa-dalang-norhaslinda-mohd-ishak.html?

[2] http://aku-tak-peduli.blogspot.com/2012/10/syed-hamid-albarspaddan-pengarahnya.html

Written and Editor by Wilhelmina.

 

2 comments

  1. Yang menjadi permasalahan adalah cik linda bukan syed hamid. Ini isu yang sama staf kerajaan yang bermasalah yang dipersalahkan BN. Setahu saya dia ni pembangkang

  2. Anonymous-thanks..atas komennya.!kan alangkah manisnya lau komen tu guna nama sendiri..apa nak segan kan?…ini blog terbuka..tulis komen terus muncul..tak payah nak aprove2 dulu.!Lha..kan staf peringkat tertinggi tu kan BN yg lantik..walau camne pun..ini adalah citer terhiba seorang blogger..kita tunggu keputusan citer nya..gendang perang dah dipalu !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s