Pengawal Pengiring Presiden PKR.disuntik racun.!

Pengawal pengiring Presiden disuntik racun ( gambar)

Sewaktu saya blogwalking menjelang tengah malam tadi di blog-blog yang tengah HOT” pemberitaan nya..Saya terbaca di blog”Tukang Lawan’ berita yang menggemparkan ini..Saya percaya akan berita dari blog ini..Namun jika kemudian hari berita ini adalah berita palsu..Segala pertanggung-jawaban adalah tertanggung kepada admin blog’Tukang Lawan”
Sebagai blogger yang inginkan berita terHot dan tersenarai pilihan pembaca dan blogger lainnya.Adalah menjadi HAK saya berusaha mengejar segala berita terbaru.Ditambah lagi dengan masa PRU-13 sudah diambang waktu pesta nya.

  Berita yang HOT tersebut  adalah  pengawal pengiring Presiden PKR telah disuntik racun dan kini sedang dirawat di sebuah Hospital di Seberang Jaya.Pulau Pinang

Mengikut saksi kejadian, beliau telah disuntik ketika mengiringi Presiden parti dalam satu acara rapat rakyat sempena 901.diberitakan suntikan tersebut sebenarnya ditujukan kepada Presiden parti.PKR.

Suntikan tersebut menyebabkan nadi dan jantung mangsa dikatakan telah terhenti seketika. sehingga sekarang keadaan beliau masih belum dapat dipastikan.

Rakyat Malaysia yang cintakan demokrasi khususnya diminta mendoakan keselamatan beliau dan berdoa supaya rejim angkuh Umno/BN ini segera tumbang tersungkur hina.
Tindakan terdesak ini dapat membuktikan bahawa kerajaan zalim Umnoapco sekarang dalam keadaan cukup kritikal menghadapi PRU13.
Ditambah pula dengan sambutan rakyat akan perhimpunan Solidariti 901 Untuk sokongan moral DS Anwar Ibrahim yang menggerunkan para pimpinan UMNO/BN.
Walau kumpulan samseng Pekida dan geng Ultra Melayu Perkasa berusaha sekuat tenaga mereka .untuk cuba menggagalkan perhimpunan rakyat marhaen Isnin 9/1 ini.

Hentikan kezaliman, rejim angkuh harus tersungkur hina.!, Jika ini caranya mereka mahu menghapuskan musuh mereka , tidak mustahil penyokong-penyokong PAKATAN RAKYAT dan blogger lain juga akan mengalami nasib sama, lebih malang mungkin anda atau keluarga anda juga akan diperlakukan sebegini
Lawan Tetap Lawan.!.

Bertindak sekarang, Selamatkan Malaysia, Selamatkan Rakyat dari rejim yang rakus kuasa.!.


(Dicatat oleh KIPANJI)

Tiada kejayaan tanpa usaha klik disini.
nuffnang_bid = “00420e594db6b513cd24cdc6331ae5f4″; document.write(” );

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s