Tips menggunakan ChurpChurp dengan betul! (by Abah)

Hari ini aku dapat info yang bermanfaat sangat2  Kerana berkat rajin blog-walking..Dan tinggalkan jejak cikit.Ditambah pula ku ni memang ‘punya selera baca’ yang kuat..
Jadi pantang nampak info baru terus baca dan coba buat.!

Ok apa yang buat aku rasa lega sikit tu..Beberapa bulan lepas tepatnya bulan September 2011.Aku dah dapat share iklan Nufnang kat Blogspot aku niy..Dan sambil-sambil tu promote pulak .churpchurp…dan buat pulak blog INNIT.sbb aku hobby menulis..pikir2 nak tambah earning.join jugak ler.!

Tetapi yang buat aku bengang dengan Nufnang.niy…dah tanya dengan kawan ku LULU-Pages,,tapi masih tidak berganjak jugak earning tu.Akhirnya aku buat tidak peduli jer.!
Selepas tu rutin pulak aku dgn churp2 tu..Dah promote banyak dia punya campain iklan..Ehhhh earning tu asyik terpacak rm.025sen..Apasal niy…Memang sah aku yang kurang faham niy..(pikiak dalam hati..hehehe)

Akhirnya dipendekkan citer ..pagi niy waktu blogwalking di Lulu-Pages FB..nampak entri ABAH niy :Tips nak guna churp2..Apalagi test buat terus .Komfom memang ada yang tak kena dengan churp2 aku tu..Mudah2an ada perubahan dgn earning aku tuhh nanti InsyaAllah.Terimakasih banyak Abah.!
!!..

Seterusnya korang baca kat bawah niy ..mudah2an bermanfaat jugak;>>>

semua org tau kan ape yang diorg tengah main nie? nie la churpchurp..salah satu syarikat periklanan yang sangat mudah generate duit..satu klik je berharga 20sen..mudah sangat nak dapat duit..
hmm..abah tau semua orang nak duit kan..abah xnak tegur apa effect korg spam link churpchurp korg sebab abah dah pernah tegur dah dulu..
cuma satu je…tolong jangan tertanya-tanya bila earning korg  xmasuk2..sebab tu maknanya churpchurp korg kena block sebab ada orang mark as spam..
sebenarnya ada banyak cara korg boleh share benda nie..

      • Buatkan entry..serious sangat laju duit masuk.
      • Just letak kt sidebar pakai link list..
      • Share kat wall facebook sendiri…
      • Hantar email kat kawan2.

xsusah kan? seriously hanya dengan buat cara (1) dan (2)..abah dah dapat earning sebanyak RM434.02 sejak 1/11/2011..
korg nak tengok contoh entry tu? klik sini..
mudah dan simple je kan..korg boleh dapat traffic dan duit dalam masa yang sama..
tu je kowt..harap entry nie membantu korg untuk berjaya dalam churpchurp nie..xsusah pun dan serious senang bila guna cara yang betul..

hmm..harap semua blogger dapat terima teguran nie dengan baik..sebab abah tegur nie dengan niat yang baik..hehehe..untuk yang nak dapat earning macam kat sebelah ni sambil2 relax blogging..ikut step kat bawah nie..

  • Klik pada link diatas..
  • Sign In with FB
  • Completekan borang dan survey di bahagian setting yang ditanda dengan tanda “setting!” sehingga hilang tanda “!“.

    Posted by KIPANJI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s